Sponsor worden?

Wilt u uw naam koppelen aan een sportief, vooruitstrevend en innovatief rally team?

Dan bent u bij ME Rally aan het juiste adres.

We kijken momenteel naar de mogelijkheden om een testdag te organiseren waarbij u zelf in de auto mag plaatsnemen al bijrijder en een echte rally ervaring kunt meemaken.

We hebben verschillende mogelijkheden voor sponsoring:

Wedstrijdsponsor:

Als wedstrijdsponsor word u op de wedstrijd naar keuze uitgenodigd door het ME Rally team en kunt u gebruik maken van onze caterings mogelijkheden. Deze wedstrijd zullen wij uw naam als teamnaam gaan gebruiken en zo komt u op het deelnemers formulier te staan. Hierdoor bereikt u iedereen die een rally pakket koopt. Tevens zullen we uw promotie artikelen gebruiken op onze service plaats zodat uw naam extra bekendheid krijgt.

Auto sponsor:

Als auto sponsor plaatsen wij krijgt u een sticker op de auto met uw gewenste naam/logo. Tevens nodigen wij u uit op onze thuiswedstrijden in Hellendoorn en Hengelo. Uw sticker zal het gehele seizoen op de rally auto zitten tevens word u vermeld op onze Facebookpagina, website, YouTube kanaal en onze mailing campagne voor en na elke wedstrijd. Op onze YouTube kanaal word u ook in elk filmpje getoond.

Seizoenssponsors:

Als seizoenssponsor krijgt u het pakket auto sponsor + u word elke wedstrijd uitgenodigd om bij ons op een rally te komen kijken. Tevens komt u op onze rally overalls en teamkleding. U krijgt tevens een prominentere plek als de auto sponsoren. We zullen elke wedstrijd uw promotie artikelen mee nemen naar de rally’s zodat uw naamsbekendheid zal stijgen.

VIP sponsor:

Als VIP sponsor zullen we u ècht in de watten leggen. U krijgt het Seizoenspakket + een demo op uw locatie. Een inspirerende de avond met hèt team van ME Rally. We zullen hierbij uit komen leggen wat rally is en tevens de rally auto laten zien voor uw gasten.  Uw (bedrijfs)naam zal prominent op de auto te zien zijn en u mag gasten mee nemen naar de verschillende rally’s. Een VIP sponsor is een contract voor meerdere jaren.